Ha renovasjonsbilen vår i tankene

Klikk på bildet for å åpne nedlastbar pdf i eget vindu.

Vi har laget et forslag til et enkelt stativ, men her er det selvsagt opp til hver enkelt hvordan dere ønsker stativet skal se ut. Målene vi har oppgitt i vårt stativ, er uansett viktig å følge når du skal bygge stativ.  (Klikk på bildet, for å åpne nedlastbar pdf av avfallsstativet eller klikk på denne linken: Arbeidstegning avfallsstativ).

Hva er størrelsen på dunkene?

Størrelsen på dunkene er som følger:
140 liter: 107 cm høy x 48 cm bred x 55 cm dyp
240 liter: 108 cm høy x 58 cm bred x 72 cm dyp
370 liter: 107 xm høy x 75 cm bred x 81 cm dyp

Standardpakken er:
Restavfall: 140 liter/240 liter eller 370 liter
Matavfall: 140 liter
Plastemballasje: 240 liter
Glass- og metallemballasje: 140 liter
Papir: 240 liter

I den nye ordningen vil du ikke få et helt sett med nye dunker. Du vil kun få de dunkene du mangler for å gjøre settet komplett.

Viktig før du begynner å bygge stativ

Når du planlegger byggingen av stativet er det noen ting du må tenke på:

  • Stativet kan ikke stå til hinder for fotgjengere, trafikk eller at stativet blir innesperret i forbindelse med brøyting på vinterstid.
  • Våre sidelastere har en ganske lang arm som gjør at vi kan ta tak i dunkene. (Se vedlagt pdf for mål). Husk på at på disse stativene kan man ikke ha tak og det må være oppgitt avstand mellom dunkene, ellers når vi ikke dunkene våre med armen på bilen.
  • Stativet kan heller ikke være plassert for lavt/høyt i forhold til veien, da vil vi heller ikke nå dukene.
  • Lager du stativ som settes på egen tomt, og utenfor vår rekkevidde, kan du være så kreativ du bare ønsker på stativet.

Ta gjerne kontakt med oss i planleggingsfasen, så kan vi være behjelpelig med å avklare plassering og om du har andre spørsmål.