Nå har du muligheten til å donere Legoen din i stedet for å kaste den. Narvik Brikkeklubb ønsker nemlig å gjøre en forskjell ved å ta i mot din gamle lego til ombruk. De bruker den til å arrangere morsomme og kreative aktiviteter til barn og unge i lokalsamfunnet vårt.

Prøveprosjekt

I samarbeid med Narvik Brikkeklubb, lanserer vi derfor et prøveprosjekt for ombruk av Lego. Har du ekstra Lego som samler støv? Nå kan du enkelt levere den til ombruk på Djupvik. Vi har plassert dedikerte plastbokser i ombrukscontaineren til ReSportsbutikken. Ved å bidra her, gir Legoen din nytt liv til stor glede for andre.

Om Narvik Brikkeklubb

Narvik Brikkeklubb er en relativt nyoppstartet Lego-klubb for barn og voksne fra 12 år og oppover. De ønsker å inkludere alle som er interessert i Lego på alle mulige måter. Enten du er nysgjerrig, allerede bygger Lego, samler på Lego eller bare ønsker noen å dele hobbyen med, er du hjertelig velkommen til dem. Lego er mer enn bare lek – det er en inkluderende aktivitet som skaper aktivitet som stimulerer kreativiteten og gir glede i alle aldre. Uansett fysiske ferdigheter kan alle delta og skape fantastiske ting med Lego.

Ta direkte kontakt

Har du ikke mulighet til å levere Legoen til oss på Djupvik? Ikke noe problem! Da kan dere ta direkte kontakt med Narvik Brikkeklubb, så finner dere en løsning sammen.