Tysfjord miljøstasjon

Kommune

Tysfjord

Adresse

Industriveien
8590 Kjøpsvik

Kontaktperson

Børre Knutsen
950 24 515

Driftsleder

Geir Erik Dølvik

959 89 394

Åpningstider

Kjøpsvik
Januar – februar:
Første og tredje mandag i måneden.

Mars – september:
Hver mandag.

Oktober – desember:
Første og tredje mandag i måneden.

Åpent kl 12 – 18.

Stengt helligdager

Nye åpningstider fra 1.januar 2020

Januar – april: 
Andre mandag i måneden
Mai – august: 
Hver mandag
September – desember: 
Andre mandag i måneden
Åpningstid: 12.00-18.00
Stengt på helligdager.

Miljøtorg Tømmernes og Oppeid driftes av Iris-Salten

Se deres åpningstider her: Iris-Salten Miljøstasjoner

Om Tysfjord miljøstasjon

Kjøpsvik miljøstasjon er miljøstasjonen for alle innbyggere i Tysfjord.

Klargjøring før besøk på miljøstasjonen

Vi anbefaler våre kunder til å ta en kikk på oversiktskartet før man planlegger en tur til oss. Se hvor de forskjellige containerne står plassert på kundetorget, og pakk gjerne bil/henger (i den grad det er mulig) etter hva som skal av først og hva som skal av sist. Det er svært tidsbesparende og våre kunder slipper å gå fram og tilbake over kundetorget.

Husk å bruke gjennomsiktige avfallsekker når du leverer avfall i sekker. Har du sorte avfallsekker, må du belage deg på å sprette opp sekkene ved levering og sortere innholdet ut av sekkene.

Klikk på kartet for å åpne i egen fane. Kartet kan deretter lagres/printes ut. Merk at det kan komme endringer på plasseringen av containere. Printer du ut kart, så sjekk gjerne for oppdateringer før ankomst.

Priser/ HRS-kort

Alle private som betaler renovasjonsavgift i Tysfjord kommune, har fri levering av grovavfall. Restavfall er ikke inkludert og skal betales for. Skal du levere på miljøstasjonen, må du likevel huske å ha med deg ditt HRS-kort.

Dersom du leier leilighet må du høre med utleier om du får tilgang til HRS-kort. Har du flyttet inn i et nyopprettet borettslag, er det leder av borettslaget som får tilsent kortene.

HRS-kortene følger eiendom og ikke person. Dersom du flytter, skal HRS-kort ligge igjen i din gamle bolig. Nytt kort skal ligge igjen fra forrige eier. Flytter du inn i et helt nytt bygg, kan du ta kontakt med oss og få tilsendt kort.

Vi tar Vipps på alle våre miljøstasjoner.

Glemt kort eller oppbrukt kvote: 350,- pr kubikk.
Mistet HRS-kort: 250,- for å få nytt kort. 
For å få så skrevet ut nytt HRS-kort, må du ta kontakt med vår administrasjon i Narvik.

Husk at det er vederlagsfritt å levere bølgepapp, jern, EE-avfall og farlig avfall (inntil 1.000 kg pr abonnent). Det er derfor lurt å sortere det du skal kaste hjemme, slik at våre kundeveiledere raskt får overblikk over hva som skal føres opp på HRS-kortet og hva som er vederlagsfritt.

Velkommen til oss!