Kommune

Ibestad

Adresse

Skarveien 94
9450 Hamnvik

Kontaktperson

Erling Jenssen
472 72 533 / 770 95 400

Driftsleder

Wiggo Nilsen

916 06 968

Åpningstider

Åpent kl 12.00 – 18.00

VINTERSESONG

September – april 

Første og tredje tirsdag i måneden

SOMMERSESONG

Mai – juni 
Hver tirsdag

Juli- august 
Hver tirsdag og hver første og tredje torsdag i måneden.

 

Alle våre miljøstasjoner holder STENGT på helligdager

Ibestad miljøstasjon er miljøstasjonen for alle innbyggere i Ibestad kommune.

Klargjøring før besøk på miljøstasjonen

Vi anbefaler våre kunder til å ta en kikk på oversiktskartet før man planlegger en tur til oss. Se hvor de forskjellige containerne står plassert på kundetorget, og pakk gjerne bil/henger (i den grad det er mulig) etter hva som skal av først og hva som skal av sist. Det er svært tidsbesparende og våre kunder slipper å gå fram og tilbake over kundetorget.

Husk å bruke gjennomsiktige avfallsekker når du leverer avfall i sekker. Har du sorte avfallsekker, må du belage deg på å sprette opp sekkene ved levering og sortere innholdet ut av sekkene.

Klikk på kartet for å åpne i egen fane. Kartet kan deretter lagres/printes ut. Merk at det kan komme endringer på plasseringen av containere. Printer du ut kart, så sjekk gjerne for oppdateringer før ankomst.

Priser/ HRS-kort

Alle private som betaler renovasjonsavgift i Ibestad kommune, har mulighet til å levere inntil seks kubikk grovavfall pr kalenderår på miljøstasjonen. Skal du benytte deg av dette, må du ha med HRS-kortet når du skal levere.

Dersom du leier leilighet må du høre med utleier om du får tilgang til HRS-kort. Har du flyttet inn i et nyopprettet borettslag, er det leder av borettslaget som får tilsent kortene.

HRS-kortene følger eiendom og ikke person. Dersom du flytter, skal HRS-kort ligge igjen i din gamle bolig. Nytt kort skal ligge igjen fra forrige eier. Flytter du inn i et helt nytt bygg, kan du ta kontakt med oss og få tilsendt kort.

alt t
Vi tar vipps på alle våre miljøstasjoner

Glemt kort eller oppbrukt kvote: 500,- pr kubikk.
Mistet HRS-kort: 313,- for å få nytt kort. 
For å få så skrevet ut nytt HRS-kort, må du ta kontakt med vår administrasjon i Narvik.
Du kan også laste ned MiljøID-appen på mobilen din som gir deg HRS-kortet rett på mobilen. 

Husk at det er vederlagsfritt å levere bølgepapp, jern, EE-avfall og farlig avfall (inntil 1.000 kg pr abonnent). Det er derfor lurt å sortere det du skal kaste hjemme, slik at våre kundeveiledere raskt får overblikk over hva som skal føres opp på HRS-kortet og hva som er vederlagsfritt.

Velkommen til oss!