Kommune

Gratangen

Adresse

9470 Gratangen

Kontaktperson

Ansatte på miljøstasjonen
916 31 036

Driftsleder

Hans Kristian Olsen

461 15 159

Åpningstider

Åpent kl 13.00 – 19.00

VINTERSESONG

Oktober – april 

Tredje onsdag i måneden

SOMMERSESONG

Mai – august

Hver onsdag

September

Første og tredje onsdag i måneden

 


Alle våre miljøstasjoner holder STENGT på røde dager og helligdager.

Gratangen miljøstasjon er miljøstasjonen for alle innbyggere i Gratangen kommune.

Klargjøring før besøk på miljøstasjonen

Vi anbefaler våre kunder til å ta en kikk på oversiktskartet før man planlegger en tur til oss. Se hvor de forskjellige containerne står plassert på kundetorget, og pakk gjerne bil/henger (i den grad det er mulig) etter hva som skal av først og hva som skal av sist. Det er svært tidsbesparende og våre kunder slipper å gå fram og tilbake over kundetorget.

Husk å bruke gjennomsiktige avfallsekker når du leverer avfall i sekker. Har du sorte avfallsekker, må du belage deg på å sprette opp sekkene ved levering og sortere innholdet ut av sekkene.

Priser/ HRS-kort

Alle private som betaler renovasjonsavgift i Gratangen kommune, har mulighet til å levere inntil to kubikk grovavfall pr åpningsdag på miljøstasjonen i Gratangen. Skal du benytte deg av dette, må du ha med HRS-kortet når du skal levere.

Dersom du leier leilighet må du høre med utleier om du får tilgang til HRS-kort. Har du flyttet inn i et nyopprettet borettslag, er det leder av borettslaget som får tilsent kortene.

HRS-kortene følger eiendom og ikke person. Dersom du flytter, skal HRS-kort ligge igjen i din gamle bolig. Nytt kort skal ligge igjen fra forrige eier. Flytter du inn i et helt nytt bygg, kan du ta kontakt med oss og få tilsendt kort.

Vi tar Vipps på alle våre miljøstasjoner.

Glemt kort eller oppbrukt kvote: 625,- pr kubikk.
Mistet HRS-kort: 313,- for å få nytt kort. 
For å få så skrevet ut nytt HRS-kort, må du ta kontakt med vår administrasjon i Narvik.
Du kan også laste ned MiljøID-appen på mobilen din som gir deg HRS-kortet rett på mobilen. 

Husk at det er vederlagsfritt å levere bølgepapp, jern, EE-avfall og farlig avfall (inntil 1.000 kg pr abonnent). Det er derfor lurt å sortere det du skal kaste hjemme, slik at våre kundeveiledere raskt får overblikk over hva som skal føres opp på HRS-kortet og hva som er vederlagsfritt.

Velkommen til oss!