Vi deler ut totalt 500.000 kroner til de som vil hjelpe oss

I forbindelse med den nye avfallsløsningen med fem dunker, søker vi lag og foreninger som kan hjelpe oss med montering av dunker.

Monteringen består av å sette på lokk, hjul og aksling på dunker i størrelse liten (her er lokket allerede montert), medium og stor. Dette er en lett jobb, som i snitt tar rundt 3-4 minutter pr dunk. Selve stablingen av dunkene vil nok være litt tyngre. Og av og til kan det være en aksling som er litt trøblete og trenger et ekstra knuff fra en sterk arm for å komme helt på plass.

Vi har allerede delt ut i overkant av 100.000 kroner til lag/foreninger som har hjulpet oss med montering til de kommunene som har allerede har fått ekstra dunker. Nå søker vi flere lag og foreninger.

Minimum 10.000 kroner pr lag/forening

Vi har behov for hjelp av lag og foreninger som kan stille opp i Harstad, Narvik og Ballangen på sensommeren/høsten.

HRS ordner med område hvor monteringen kan skje. Vi tar smittesikkerhet på alvor, og sørger for at det er god nok plass mellom personer.

For å få unna flest mulig dunker, ønsker vi at hvert lag/forening tar minst 1.000 dunker for montering. For det betaler vi 10.000 kroner. Det er fritt for at man kan montere flere dunker enn 1.000.

Har ditt lag/forening lyst å hjelpe oss?
Fyll ut skjema under innen 15.juni 2020.

Sist oppdatert: 17. juni 2020