Får du SMS-varsel fra oss?

Fra tid til annen sender vi ut meldinger til våre abonnenter via SMS-varsling. Disse meldingene inneholder viktig informasjon om for eksempel endringer i din renovasjon.

Vi bruker Servicevarsling.no for å sende ut meldinger. Dette er en varslingstjeneste fra UMS som brukes til å varsle om store og små kritiske hendelser. Det er politi, kommuner, interkommunale selskaper, strømleverandører og renovasjonsselskaper som har mulighet til å benytte seg av denne tjenesten.

Tjenesten tar utgangspunkt i de telefonene som sist ble innkjøpt til boenheten. Og derfor kan det skje at det er feil personer som får meldingene våre. For eksempel om barna har fått ny mobil, kan det være at det er de som automatisk blir registrert som mottaker av våre sms.

Slik ser du om du får varsel fra oss

Gå inn på www.servicevarsling.no
Slik vil hovedsiden se ut:
Klikk deg inn på «Sjekk din oppføring».

Fyll inn kommune, telefonnummer og sikkerhetskoden. Trykk på «Hent pin-kode». Koden kommer til mobiltelefonen din, og du vil trenge den i neste trinn.


Trykk inn koden du fikk via sms på mobilen.

Deretter kommer du til en side hvor du sjekker at navn og adresse stemmer.
Viktig: Merk at den lille boksen i adressen ikke er huket av. Er den det, vil du ikke få SMS-varsling fra oss.

Tips: Dersom du ønsker å få SMS-varsel på andre adresser til feks. familiemedlemmer som ikke har mobiltelefon, kan du legge til deres adresse under «Andre adresser». Da vil du få SMS-varsel for begge adresser.

Er du usikker på noe? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg så godt vi kan. 

Sist oppdatert: 19. mars 2020