Slik unngår du kø hos HRS

Vi på HRS opplever, som så mange andre renovasjonsselskaper i Norge, svært høy aktivitet på våre kundetorg og miljøstasjoner. Ut fra type avfall som kommer inn, er det mange av våre kunder som har hjemmeferie og bruker ferien og fritiden til å pusse opp. Derfor blir det også en god del kø når man kommer til oss.

Dette kan du gjøre for å hjelpe til på situasjonen

 • Unngå den største køen
  I Narvik og i Harstad er det absolutt mest kø på mandager da mange bruker helgen til å jobbe hjemme. Statistikken vår viser at på tirsdag og onsdag er det adskillig mindre eller ingen kø. Har du mulighet til å besøke oss på en annen dag enn mandag, så gjør gjerne det.
  Åpningstider i Narvik og Harstad er:
  mandag og torsdag: 11.00 – 18.00
  tirsdag, onsdag og fredag: 08.00 -15.00
  lørdag (fra siste helgen i april – ut september): 10.00 – 14.00
 • Gjør gode forberedelser
  Sorter avfallet hjemme. For eksempel har du flere elektriske artikler som skal kastes, kan du legge det i en pose/sekk som du enkelt kan tømme når du kommer til oss. Dette gjør leveringen svært tidseffektiv når du kommer på anlegget vårt og korter ned ventetiden for andre kunder som står i kø.
 • Pakk bilen/hengeren smart
  Bruk kartene over våre kundetorg før du pakker bilen og/eller henger. Da kan du se hva som skal leveres først og hva som skal leveres sist inne på kundetorget. Dette gjør leveringen kjappere for deg som kunde. Kartene finner du ved å klikke på denne linken: Miljøstasjoner.
 • Still med godt humør
  Vi kan ikke garantere at du ikke møter kø. På våre anlegg må vi ha fokus på smittevernregler og ikke minst våre interne regler om trafikksikkerhet for våre kunder og ansatte. Derfor kan vi ikke overstige et visst antall biler inne på anlegget samtidig.
  Vi vil imidlertid gjør vårt for å få unna køen så kjapt som mulig.
Bruk gjerne stabile poser eller annet for å sortere småavfall hjemme. Det gjør det enkelt og tidsbesparende for deg når du leverer avfall hos oss.
Sist oppdatert: 23. oktober 2020