To vinnere av returkartonglotteriet

Hvert kvartal trekkes det nye vinnere av returkartonglotteriet. Denne gang fikk vi to vinnere fra vår region. Vi gratulerer herved Caroline Bogen fra Harstad og Ole Johan Salomonsen fra Narvik med 10.000 kroner hver.

Glade vinnere

Vi har vært i kontakt med begge vinnere for å overbringe de gode nyhetene.

Caroline fortalte oss at vinnerpengene kom god med. Hun kjøpte nemlig hus i fjor og gevinsten skal hun bruke til å kjøpe nye utemøbler.

Ole Johan Salomonsen vant 10.000 kroner på Returkartonglotteriet. Det eneste han gjorde var å skrive navn og nummer på drikkekartongene og levere de inn på et returpunkt. Vi gratulerer!

Ole Johan Salomonsen derimot er foreløpig usikker hva pengene skal brukes på.

– Vi ble overrasket av telefonen fra HRS og har ikke helt klart å bestemme oss ennå hva pengene skal brukes på. Men det kommer godt med nå når sommeren kommer, sier han.

Fortsette en god tradisjon

Salomonsen forteller at familien lenge har brettet melkekartonger og levert de inn til returkartonglotteriet. Han forteller at han var usikker på om returkartonglotteriet ennå var i drift, men fortsatte å sende inn likevel.

– Noen gang har vi skrevet konas navn på kartongen, og noen ganger mitt. Det var med mitt navn vi vant denne gang, sier han og smiler.

– Vi er en familie med tre barn, så det blir en del drikkekartonger i sirkulasjon hos oss, sier han og forteller at de blir å fortsette å levere inn til returkartonglotteriet.

Kanskje vinner familien Salomonsen nok en gang på lotteriet?

Dette gjør du for å delta i lotteriet

Vinne 10.000 kroner?
Fra 2017 kan du velge å delta i lotteriet med bare en drikkekartong. Da har du mulighet til å vinne 10.000 kroner.

Når kartongen er tom, skyll den og tørk den. Skriv på telefonnummer og navn og lever inn på returpunkt hvor vi har egen beholder for drikkekartong. (Se gjerne sortere.no for kart).

Vinne 100.000 kroner?

Vil du delta i trekningen på en hovedgevinst på 100.000 kroner, og flere gevinster på 10.000 kroner, må du delta med en melkekartongkubbe i lotteriet. Skyll, tørk og brett 6 drikkekartonger og stapp disse inn i en syvende. Skriv på navn og nummer og lever de på et returpunkt hvor vi har egen beholder for drikkekartong. (Se gjerne sortere.no for kart).

Hvordan trekkes det?

HRS får beskjed fra Grønt Punkt (som står bak Returkartonglotteriet) om hvor mange drikkekartonger vi skal trekke ut fra de vi har samlet inn. Deretter sendes de lokale loddene inn til den nasjonale trekningen, hvor det blir trukket ut vinnere av både 10.000 kroner og 100.000 kroner. HRS får beskjed om vi har vinnere fra vårt distrikt og får gleden av å ringe opp vinnerne og gratulere de.

Det trekkes vinnere hvert kvartal. Vi ønsker alle som leverer inn til returkartonglotteriet lykke til!

Sist oppdatert: 17. september 2019