Ny administrerende direktør i HRS

Eirik Johansen blir ny administrerende direktør i Hålogaland Ressursselskap IKS.

Eirik Johansen er ansatt som ny administrerende direktør i HRS.

Konsernstyret for Hålogaland Ressursselskap IKS har ansatt Eirik Johansen (56) fra Narvik som ny administrerende direktør. Johansen kommer fra stilling som daglig leder i PowerTech Solutions AS.

– Styret for HRS IKS kan herved bekrefte at Eirik Johansen blir ny administrerende direktør. Etter en lang og grundig rekrutteringsprosess er vi fornøyd med å ha funnet en dyktig ny leder med bred allsidig ledererfaring og ekspertise innen flere relevante fagområder, sier styreleder Halvar Hansen.

Eirik Johansen har bakgrunn fra Ringnes og ICA, hvor han blant annet har hatt lederroller som driftssjef og transportsjef ved ICA Logistikk AS avd. Narvik. Johansen har senere vært driftssjef ved Mack Ølbryggeri AS, distriktssjef for Troms i Mesta AS, regionssjef for Relacom region Nord, samt daglig leder/prosjektleder for Arktisk Maritim Klynge.

Siden september 2017 har Johansen vært daglig leder i PowerTech Solutions AS, med kontorsted Sandefjord. Selskapet tilbyr elektrokompetanse og elektrofaglig personell og inngår i PowerTech gruppen.

Johansen er utdannet diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen Logistikk og Produksjonsstyring.

 – Dette er en jobb jeg virkelig gleder meg til, og ser frem til å starte opp i. HRS har alle de verdier jeg setter pris på i en bedrift, inklusive dyktige ansatte, og videre nå mine kollegaer. Ser også frem i mot å få være med på å lede og å videreutvikle en bedrift med et veldig klart og tydelig samfunnsmål som det HRS har, sier Eirik Johansen.

Johansen overtar jobben etter Kirsti Hienn som har valgt å gå av med pensjon i løpet av inneværende år. Johansen tiltrer stillingen som administrerende direktør i løpet av høsten 2019, etter nærmere avtale.

Sist oppdatert: 17. september 2019