Ny vinner i returkartonglotteriet

Andre trekning av Returkartonglotteriet har vært. Og gleden var stor da HRS fikk vite at vi også denne gang har en innbygger som har vunnet 10.000 kroner.

Overrasket

Foto: Privat

 

Gleden var imidlertid større hos vår vinner, Birgit Holmvik fra Ballangen, da hun ble oppringt av oss og fikk vite at hun hadde vunnet 10.000 kroner.

– Hurra!! Endelig fikk jeg uttelling for arbeidet. Jeg har brettet mange tusen drikkekartonger i flere tiår. Både privat og sammen med elever på skolen, sier hun.

– Tusen takk for premien!

Vi gratulerer så mye!

Fire trekninger i året

Vil du være med i Returkartonglotteriet?

  • Brett drikkekartonger og stapp disse i en drikkekartong. Når kartongen er full, skriver du på navn og telefonnummer og kaster denne sammen med papiravfallet ditt i dunk med blått lokk. Drikker du lite melk/juice, kan du også levere inn enkeltkartonger med navn og nummer. Du er da kun med i trekning om 10.000 kroner.
  • HRS får beskjed fra Grønt Punkt Norge (som står bak Returkartonglotteriet), når vi skal ut i papirhaugen på anleggene våre og trekke lodd (drikkekartonger med navn og nummer på) som skal inn i det nasjonale lotteriet. HRS trekker hver gang lodd både fra anlegget i Narvik og Harstad, dermed sender vi hver gang inn lodd fra våre kommuner i Nordland og våre kommuner i Troms og Finnmark.
  • Den nasjonale trekningen gjennomføres og det sendes ut en epost med hvilke 30 vinnere som har vunnet 10.000 kroner og hvem som er hovedvinner og vinner 100.000 kroner. Har vi vinner fra våre kommuner er det vi som er så heldige og få kontakte vinnerne og overbringe de gode nyhetene.
  • Returkartonglotteriet gjennomføres fire ganger pr år.
  • Alle kan delta – privatpersoner, lag/foreninger, barnehager osv.
Sist oppdatert: 1. juni 2021