Lørdagsåpent på Djupvik og Stangnes

Våren er her og for mange betyr det årets vårrydding i hjemmet.

I perioden 27.april til 28.september 2019 har vi lørdagsåpent fra klokken 10.00 – 14.00 på Djupvik og Stangnes Miljøpark.
Lørdagsåpnet kun er for våre private kunder, ikke næringskunder. 

Vi vet også at svært mange ønsker å ta turen innom oss når vi begynner med lørdagsåpent, så vi håper på forståelse for at det kan bli kø og ventetid på kundetorget.

Vi minner om at vi har langåpent:
Djupvik: mandag 07.30 – 20.00
Stangnes: mandag og torsdag: 10.00 -18.00

Slik kan du gjøre leveringen mer effektiv:

  • Sorter avfallet i store poser eller esker hjemme. Eks: elektrisk og elektronisk avfall i en boks/pose, jern og metall i en annen og så videre. På den måten slipper du å gå fram og tilbake. Det er også enklere for våre kundekonsulenter for å se hva som er gratis for deg å levere, og hva som skal føres opp på HRS-kortet ditt.
  • Se gjerne på oversiktskartene for Djupvik og Stangnes for å se hva du skal levere hvor på kundetorget. Dersom det er mulig, kan du pakke det som skal av først øverst/ytterst, og det som er sist på ruta nederst. På den måten slipper du å gå fram og tilbake eller kjøre rundt og rundt på kundetorget.
    Her er oversikten for Djupvik og her er oversikten for Stangnes
  • Husk HRS-kort. Når du kommer på kundetorget, vis kort og få en av våre kundekonsulenter til å registrere leveringen din. Har du brukt opp den inkluderte kvota di, kan du betale for levering via Vipps.

Velkommen til oss!

Sist oppdatert: 17. september 2019