Velkommen til nye hrs.no

Å stå helt i ro og se verden fare forbi, kan i mange tilfeller være svært behagelig og avslappende. En pust i bakken i en verden hvor alt går så fort. Når det gjelder en nettside, er det imidlertid slett ikke en god idé å stå i ro. Ei heller når man jobber i en bransje som er i en enorm endringsprosess. Det som var en sannhet for 5 år siden, er ikke lengre en sannhet i dag. Alt har sin tid, og på et tidspunkt må man justere seg. For oss i HRS var det derfor på høy tid å sende den gamle nettsiden til digital gjenvinning, og produsere en ny.

Åpenhet, lærerikt og brukervennlig

Dette er stikkordene for den nye hrs.no. Vårt mål med den nye nettsiden er at den skal bli en portal for både innbyggere og kunder.
Her skal du kunne finne det du lurer på, forklart på en enkel og forståelig måte. I tillegg skal vi selvsagt holde alle innbyggere oppdatert med dagsviktige driftsmeldinger og nyttig informasjon til både innbyggere og kunder.

Åpenhet – Hva er det egentlig de i HRS gjør? Vår mest synlige jobb, er at vi henter avfallet hos våre innbyggere og kunder. Vi er ett konsern og tre forskjellige selskaper som sammen gir våre innbyggere og kunder ett komplett tilbud. Og selv om det er en viktig jobb, så jobber vi med så mye mer enn bare henting av avfall. Vi er et renovasjonsselskap, men vi jobber for miljøet vårt også. Det er nettopp det som gjør avfallsbransjen til en svært spennende bransje å jobbe i. Det er variert, det skjer mye, og det skjer fort. Vi ønsker med nettsiden å gi både innbyggere og kunder ett innblikk i vår verden. Hva skjer egentlig innenfor portene våre?

Lærerikt – I et samfunn hvor miljø har fått en mye større fokus, har vi også fått flere henvendelser fra innbyggere og kunder om hva HRS gjør for miljøet. Hvorfor skal alle innbyggere sortere? Nytter det virkelig? Hva skjer med avfallet? Hva kan hver og en av oss gjøre for miljøet – og hvordan kan vi gjøre det så enkelt at det faktisk er gjennomførbart i en hektisk hverdag? Vårt mål er at man skal kunne få svar på spørsmålene sine via god informasjon, forklart på en lettfattelig måte og god gode illustrasjoner. Vi ønsker også å komme med inspirerende tips og morsomme prosjekter for både barn og voksne som man kan ha hjemme.

Brukervennlig – Den nye nettside skal ha brukervennlighet i fokus. Våre innbyggere er i alle aldre, og et av våre overordnende mål er at det skal være enkelt å finne fram på siden. Derfor prøver vi å legge opp både sider og menyer på en enkel og logisk måte.

Vi ønsker å ha en levende og interessant nettside. Alt av innhold er derfor ikke på plass ennå. Derfor fortsetter vi nå jobben med å utvikle siden. Nye HRS.no skal være oppdatert med massevis av informasjon om HRS, våre tjenester og ikke minst miljørelaterte temaer.

Vi håper du også liker den nye siden vår!

Sist oppdatert: 30. juni 2019