Slik får du orden i oppussingskaoset

Frykter du fullstendig kaos når du skal pusse opp hjemme? For deretter å begynne jobben med sortering når du kommer til oss for å levere avfallet ditt?

Slik trenger det ikke være. Som med all annen sortering, om du gjør jobben underveis, blir alt så mye enklere. Ikke minst kan du spare penger på å sortere. Det er flere ting som er gratis å levere, som for eksempel farlig avfall og elektrisk avfall. Når sorteringsjobben er gjort hjemme, vil våre kundeveiledere raskere få et overblikk over hva som er gratis og hva som går på HRS-kortet/må betales for. I tillegg sparer du masse tid når du skal levere, ettersom du slipper å gå fram og tilbake til bilen/hengeren din

Dette trenger du for å få et enkelt system:

  • Store, solide bager/poser (feks fra Ikea eller Maxbo)*
  • Sprittusj til å skrive på posene

Slik gjør du det

  • Merk posene med hvilket avfall som skal kastes hvor. Tips til dette er: elektrisk avfall, farlig avfall, plastemballasje, papp og en pose til restavfall. Det kan også være greit å ha en ekstra pose til de tingene du er usikker på hvor skal sorteres.
  • Ikke alt får plass i disse posene. Større ting kan sorteres i hauger etter ulike materialer, som for eksempel ubehandlet trevirke, behandlet trevirke, impregnert trevirke eller isolasjon.
  • Lever avfallet hos oss. Kjapt og enkelt.

Hvorfor sortere hjemme?

  • Sorterer du underveis i oppussingen, slipper du å sortere når jobben er ferdig.
  • Det er flere ting som er gratis å levere. Farlig avfall og elektronisk avfall er noe av det. Sorterer du og har dette oversiktlig på henger/i bilen, får våre kundeveiledere raskt overblikk om hva som er gratis og hva som skal gå inn under HRS-kortet/må betales for.
  • Har du sortert i bager, blir det superenkelt og effektivt å levere hos oss. Du tar en bag av gangen og leverer alt av feks elektronikk i en smell i stedet for å gå fram og tilbake til bilen.

Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Sist oppdatert: 21. juni 2019