Har du ikke lastet ned appene våre ennå?

For våre private kunder har vi fått utviklet to apper som hjelper deg i hverdagen.

Min Renovasjon

  • Oversikt og varsler om tømmedagene 

Denne appen gir deg oversikt over hvilke tømmedagene dine. Du kan også aktivere varsel dagen før eller samme dag som du har tømming. Da kommer det varsel i appen hvilke dunker som skal tømmes. Blir det endringer på tømmedagene dine (feks fridager eller høytider) vil varselet automatisk komme på på dagen/dagen før (avhengig av innstillingene dine) ny hentedag.

  • Slipp telefonkø, kontakt oss via melding

Via appen kan du i tillegg kontakte oss direkte med melding om dunken din ikke har blitt tømt, om dunken er skadet/ødelagt, du ikke har fått bioposer, om adressen din mangler tømmekalender eller annet du ønsker å kontakte oss om. På den måten slipper du å ringe oss, og vi tar kontakt med deg på epost eller telefon når vi har sjekket ut saken.

  • Åpningstid til miljøstasjonen din

Lurer du på når åpningstidene til miljøstasjonen din er, så finner du også dette i appen.

Her finner du link til nedlasting av app for
Google Play (android)
App Store (iphone)

MiljøID

  • Unik QR-kode når du besøker kundetorget

Dette er appen du har når du kommer til oss på kundetorget. Appen fungerer som et digitalt HRS-kort og i stedet for kortet viser du en QR-kode som dukker opp når du åpner appen. QR-koden vil endres med jevne mellomrom, du kan derfor ikke ta skjermbilde av koden og vise denne når du kommer innom.

  • Oversikt på inkluderte kubikk

På appen får du også fullstendig oversikt over hvor mange kubikk avfall du har levert og hvor mye du har igjen før du må betale for levert avfall.

  • Enkel pålogging og sikker deling innad i husstanden

Den som står som  som mottaker av renovasjonsgebyret må først logge seg på og dele ut tilgang til eventuelt andre i husstanden som skal få tilgang til appen. Appen er knyttet opp mot kommunens oversikt over innbyggere. Dersom du flytter og registreres dette i kommunens systemer og dermed også i appen, mister du tilgangen til din gamle adresse men får tilgang til MiljøID på din nye adresse.

MiljøID er et digitalt alternativ til HRS-kortet. Om du foretrekker å bruke kortet, kan du selvsagt fortsette å bruke det når du kommer innom oss.

Her finner du link til nedlasting av app for
Google Play (android)
App Store (iphone)

Sist oppdatert: 4. juni 2021