Nytt kundetorg og nye åpningstider på Stangnes

Date:22. august 2018

Fredag 24.august 2018 åpner vi vårt nye kundetorg for privatkunder, med offisiell åpning klokken 11.30.

For privatkunder som skal levere avfall på morgenen, kan man som vanlig kjøre over vekta som tidligere. Men i forbindelse med åpningen av det nye kundetorget, blir kundeveiledere å henvise privatkunder til det nye kundetorget.

Endringer for levering

Når våre privatkunder kommer for å levere avfall hos oss, skal de ikke kjøre over vekta, men heller kjøre rett fram mot den grønne hallen, som er vårt nye kundetorg.

Det nye kundetorget er kun for privatkunder som skal levere med HRS-kortet. For å sikre en god flyt, prøver vi ut en ordning hvor vi begrenser både størrelse og mengde avfall som kan leveres per besøk. I begynnelsen setter vi begrensning på maks 2 kubikk levering per besøk. Man kan imidlertid besøke oss flere gang per dag. For kjøretøy er det satt en begrensning på personbiler inntil 3.5 tonn. Varebiler, lastebiler og traktorer kan ikke levere på det nye kundetorget.

 

Husk å pakke etter levering

For å slippe å kjøre rundt i sirkel og for å få en mest mulig effektiv levering, anbefaler vi alle våre kunder til å se på oversiktskartet vi har produsert. På oversikten ser du hvor de forskjellige tingene skal kastes. Planlegger du at det som skal av først, legges øverst ( i den grad det er mulig), sparer du mye tid når du skal levere hos oss.

Det kan komme endringer på kartet, men på vår nettside skal kartet alltid være oppdatert.
(Klikk på denne linken for å se bildet i større versjon)

Åpningstider

Som et ledd i tilrettelegging for våre kunder, blir vi gjennom høsten også å prøve ut nye åpningstider for våre privatkunder. Vi blir å gjøre en vurdering før vi fastsetter endelige åpningstider. Nettsidene våre vil alltid ha riktige åpningstider.

Fra 27. august 2018 vil åpningstidene for privatkunder som leverer til Stangnes være som følge:

Mandag og torsdag: 10.00 – 18.00
Tirsdag, onsdag og fredag: 07.30 -15.30
Lørdag (i perioden 28.april – 29.september 2018): 10.00 – 14.00

I forbindelse med det nye kundetorget, har vi fått produsert og sendt ut en informasjonsbrosjyre til alle innbyggere i Harstad kommune. Har du ikke fått denne, kan du se åpne og laste ned pdf-en via denne linken.

Merk at det er feil i telefonnummeret i brosjyren. Telefonnummeret vårt er fortsatt: 769 22 000.