Vil du også ha oversikt over renovasjonen din?

Date:05. juli 2017

NYHETSBILDE_HRSappen_2016

Full oversikt med Min Renovasjon!

Appen vår, Min Renovasjon, gir deg oversikt over tømmedager, åpningstider til våre miljøstasjoner og annen informasjon.

Få varsel på mobilen om tømmedager

For å bedre kommunikasjonen mot innbyggerne blir også HRS kommunene lansert på appen «Min Renovasjon». Appen henter informasjonen fra Komtek, databasen der vi også har lagt inn kjørerutene. Det betyr at ved endringer i rutene, vil alltid appen være helt oppdatert.

Ved å velge adresse eller legge inn gårdsnummer/bruksnummer får du opp tømmedagene som tilhører deg. For de som har problemer med å huske å sette frem dunken tømmedag kan man få varsel via appen om å sette frem dunken, også ved innkjøring av helligdager.

Du slipper telefonkø

I tillegg til å få varsel i forkant av tømmedag, kan du også bruke appen til å komme i kontakt med oss. Ved å velge funksjonen «melding», kan du med noen enkle tastetrykk sende oss beskjed dersom du for eksempel ikke har fått tømming av dunken, dunken er ødelagt eller at renovatør ikke har lagt igjen nye bioposer til matavfallet ditt. Vi får ryddet opp i det du lurer på, og du får beskjed via telefon eller via epost.

I appen finner du også oppdatert oversikt over returpunktene og åpningstider til miljøstasjonene og miljøparkene våre. Og er du usikker på hvordan du skal sortere, så har vi også en enkel sorteringsguide i appen.

Slik laster du ned appen

Appen heter «Min Renovasjon» fra Norkart AS og er gratis å laste ned. Har du iPhone går du inn på App Store og laster ned, mens har du Android telefon går du inn på Google Play og laster ned. Velg din kommune og legg inn adresse eller gårds- og bruks nr. Du kan i appen velge om du vil ha varsling og tidspunkt – dagen før eller samme dag.